JE Bouw

 

 

Over ons

Sinds start van J.E Bouw in 1995 zijn woningen en bedrijfspanden gebouwd voor diverse opdrachtgevers. Ook zijn vele grote en kleinere verbouwingen gedaan. Daarnaast deed J.E. Bouw veel werk in onderaanneming voor grote bouwbedrijven zoals het maken van fundatiewerk / betonwanden en vloeren tot zelf het aanbrengen van prefab daken. Vanaf 2004 is J.E. Bouw zich meer gaan richten op het aannemen en uitvoeren van betonwerken.

Er is in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in stalen wandbekistingen en ondersteuningsmateriaal. Door het groeiend aantal vragen om het complete pakket uit te voeren is J.E. Bouw zich hierop gaan instellen. Zodoende zijn wij een partner die alles in huis heeft om een compleet uitgevoerd betonskelet te kunnen afleveren. Veelvuldig wordt tijdens de ruwbouwfase de gevelsluitende elementen al door ons meegenomen.

Door de goede samenwerking met diverse middelgrote en grote bouwbedrijven en onze leveranciers van bekistingen zijn we in staat om als bouwpartner op te treden en de bouwbedrijven te ontzorgen. Indien men ons vroegtijdig raadpleegt kunnen we u van het juiste bekistingsadvies voorzien. Ook voor kleinere betonklusjes draaien we ons hand niet om en zullen daarom niet snel nee verkopen.

Het afgelopen jaren zijn we samen met Hendriks Stalen Bekistingtechniek uit Veenendaal ( daar wij al 14 jaar een goede en stabiele relatie hebben ) steeds vaker samenwerking aangegaan daar het verzoek uit de markt steeds meer kwam. Deze samenwerking werpt zijn vruchten af doordat een opdrachtgever in een klap het complete betonskelet kan laten uitvoeren en weet met welke partijen er wordt samen gewerkt.