JE Bouw

 

 

Laatste nieuws

 De Titaan in Amsterdam

23-12-2013:

J.E. Bouw heeft in opdracht van Dura Vermeer Midden-West het betoncasco aangenomen voor 113 appartementen voor het project 'De Titaan' in Amsterdam. Dit werk wordt uitgevoerd in wanden-breedplaat. Het project zal medio juni 2014 worden afgerond.


De Titaan Amsterdam  


 Renovatie Uitenboschstraat in Alkmaar

22-11-2013: J.E. Bouw heeft voor Aannemingsbedrijf Ooijervaar uit Alkmaar het betonwerk gedaan voor de renovatie van 24 woningen in de Uitenboschstraat in Alkmaar. De werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van nieuwe betonvloeren in de woningen en het storten van de fundering en vloeren voor 9 uitbouwen. De foto's staan binnenkort op onze website.


 De Titaan in Amsterdam

16-10-2013: J.E. Bouw is in week 45 gestart met het project 'De Titaan' in Amsterdam. Dit werk wordt uitgevoerd door Dura Vermeer Midden-West. Wij verzorgen hier de fundatie voor 175 appartementen.

 Villa Rotonda in Castricum

19-09-2013: Hier voeren wij het betoncasco uit voor bouwbedrijf Noordersluis. J.E. Bouw is inmiddels een vaste en betrouwbare partner voor dit werk. De werkzaamheden bestaan uit het betoncasco van een parkeerkelder met hierboven 48 appartementen. Het project wordt in een zeer strakke planning uitgevoerd, zodat voor het einde van het 2013 de dakvloer gestort kon zijn. 

Bekijk hier de foto's.

 


 Villa Rotonda Castricum